TENNISVERENIGING ZNEO (Zuid- Noordwolde En Omstreken)

De kleinste en gezelligste tennisvereniging van het Noorden. In Zuidwolde, onder de rook van Groningen, vind je de tennisbanen van deze kleine maar fijne tennisclub. Want met twee kunstgrasbanen die ‘s avonds verlicht worden, een oefenveldje en een gezellig ingericht clubhuis met bar en douchegelegenheid leveren wij als kleine vereniging full service aan onze leden. De gezellige club is goed bereikbaar voor spelers uit de noordelijke stadswijken en de dorpen rondom Zuidwolde.
Buiten de lessen, tossmomenten en toernooien om, zijn de banen vaak vrij om te bespelen. Als ze niet vrij zijn kun je afkloppen en kom je binnen een half uurtje vanzelf aan de beurt.

ACTIVITEITEN
Het hele jaar door worden er verschillende activiteiten georganiseerd:

• Drie keer per week kun je meedoen aan de toss: op maandagavond en dinsdag- en donderdagochtend.

• Er wordt door leden aan verschillende competities deelgenomen. Een actieve groep leden speelt mee in de KNLTB competitie. De club organiseert jaarlijks een wintercompetitie.

• Behalve de clubkampioenschappen voor enkel- en dubbelspel, worden jaarlijks ook enkele thematoernooien voor leden georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn het Ouder-kindtoernooi en het Snerttoernooi.

• Een ander terugkerend en goed bezocht evenement is de “club-battle” die we voeren tegen een andere tennisvereniging.

• Voor elke wedstrijd geldt dat je op je eigen niveau kunt meedoen. De clubwedstrijden kennen een onderverdeling in ‘A’ en ‘B’ spelers (gevorderden en beginners).

• Natuurlijk kun je bij de club tennislessen volgen. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren, en voor beginners en gevorderden. Ze worden verzorgd door onze vaste trainer Frenk Abrahams.

LID WORDEN
Je bent al lid voor 105 euro per jaar. Daarvoor heb je onbeperkt toegang tot onze banen, die zowel ’s zomers als ’s winters bijna altijd bespeelbaar zijn. Je kunt gratis meedoen aan de toss, en tegen een kleine vergoeding aan de competities. Zo’n kleine club heeft natuurlijk niet elke dag personeel rondlopen, daarom krijgen alle leden een sleutel van het complex. Als de banen bezet zijn kun je aftikken en mag je binnen uiterlijk een half uur de baan op.

Schroom niet en klik eens wat balkjes in het menu aan om te zien of het ook jou iets lijkt om lid te worden van onze vereniging. Voor vragen en opmerkingen kun je altijd contact opnemen met  info@zneo.nl of onze ledenadministrateur.