Tennislessen

ZNEO werkt samen met Frenk Abrahams, die namens tennisschool AAsports de lessen binnen onze club verzorgt. Daarnaast is Frenk ook regelmatig betrokken bij de organisatie van andere clubactiviteiten zoals bijvoorbeeld jeugdtoernooien. Kortom een ZNEO-clubtrainer, ook al werkt hij vanuit zijn tennisschool ook voor andere organisaties. Les nemen bij Frenk Abrahams betekent voor zowel beginners als gevorderden naast een hoop gezelligheid meestal ook een snelle doormars naar een betere tennisprestatie. Frenk weet als geen ander de jeugd te motiveren en ook de oudere beginners van 40, 50 en soms zelfs 60 jaar tovert hij binnen een half jaartje om tot pittige recreatiespelers.
spandoek AAsports klein

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zijn er zo’n drie à vier middagen en/of avonden lessen voor leden van allerlei niveaus en leeftijden. De jeugd meestal aan het eind van de middag vanaf 4 uur en de senioren komen wat later aan de beurt, tot een uur of 8. Je wordt zoveel mogelijk ingedeeld bij spelers van ongeveer jouw spelniveau en dat bevordert natuurlijk het spelplezier. Maar dat is niet het enige. Met Frenk Abrahams worden de lessen van deze veelzijdige en inspirerende hoofdtrainer van tennisschool AAsports al gauw een uitje.

Voor informatie over de lestijden en tarieven kunt u een email sturen naar info@aasports.nl of bellen met 0628702873.
foto Frenk      Battle van Bedum
Frenk                                                 Tennis Battle in Bedum, met als winnaar ZNEO

Bezoek ook de website van AAsports: www.aasports.nl