Nieuws

Let op:   Nieuwsbrieven worden verstuurd naar alle email adressen van onze leden:
CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBELSPEL 
  
Op vrijdagavond 5 oktober om 18.00 uur wordt weer de aftrap gegeven voor dit gezellige jaarlijkse clubtoernooi dat gedurende het weekend van 5, 6 en 7 oktober wordt gespeeld. We hopen op mooi weer en hopelijk worden we ook wederom door de voorzitter verwend met de inmiddels beroemde lunchversnaperingen bij de finales! 
Er wordt gespeeld in 3 pools, Heren, Dames en Mix. Bij voldoende deelname worden deze pools ook nog weer verdeeld in A en B niveau. We streven er naar dat iedereen op zijn-haar eigen niveau een leuk balletje kan slaan. 
  
Geef je per team of alleen op via wedstrijden@zneo.nl. Doe dat wel zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 22 september! 
  
En kijkers zijn natuurlijk ook van harte welkom! 
KLUSSERS GEZOCHT a.s. ZATERDAG!
a.s. Zaterdag 8 september wordt er weer verder geklust om het dak van het clubgebouw te versterken. We starten weer om 9.00 uur. Ook voor de iets minder handige leden zijn er klusjes genoeg te doen!

Het had wel iets hilarisch, ja, het was een beetje van Kooten en de Bie, die zaterdag 25 augustus. Om de toekomstige zonnepanelen op het dak van het clubgebouw te mogen installeren was van hogerhand besloten dat de huidige dragende balken van 21 cm minstens 4 cm dikker moesten zijn. Anders dreigen er wellicht gevolgen waar onze aardbevingen nog een puntje aan kunnen zuigen. 
Derhalve was er weer een vrijwilligers-klusdag georganiseerd waar NL Doet op zijn beurt weer een puntje aan kon zuigen. Zie hier de voorlopige resultaten, het betere sloop- en hechtwerk. Zoals zo vaak: straks niemand die het nog ziet maar zonder deze werken kwam de zonne-energie er niet. 
Wordt vervolgd! Volgende ronde zaterdag 8 september, een dag vol lach! Wie helpt mee?